Savivaalennus

Savivaalennus (toiselta nimeltä savikirkastus) vaalentaa hiusta 1-3 astetta, riippuen hiusten kunnosta ja laadusta. Mikäli haluat luonnollista kirkkautta ja vaaleutta, etkä hae suuria kontrasteja ja synteettisiä vaalennuksia, suosittelen savikirkastusta. Se on myös ekologinen ja luontoystävällinen valinta. Hiusmestarit käyttävät savikirkastukseen suomalaisia “MAA Earth Made”- tuotteita, jotka on kehittänyt yrittäjä Linda Rautiainen Kajaanista. Hienoa Linda!

Asiakkaan kokemus savivaalennuksesta:

”Pääsin testaamaan savikirkastusta Helsingin Pitäjänmäkeen, Hiusmestarit- kampaamoon, jossa toimii myös ekokampaamo. Omistaja, ekokampaaja, Jutta-Mari sekä ekokampaaja Anu osallistuivat Lindan “MAA Earth Made”- koulutukseen, jossa olin hiusmallina.

Anu toimi kampaajana ja sain laadukasta ja rauhallista palvelua. Hiukseni olivat hieman tummentuneet talvesta, sisältäen vanhoja raitoja ja kaipasivat piristystä. Luonnonmukaisia tuotteita olen pyrkinyt käyttämään pidempään, mutta värjäyksissä on ollut vielä synteettisiä vaalennusaineita. Nyt on ihana päästä niistäkin pikkuhiljaa eroon.

Aluksi tehtiin savipuhdistus, jolla saadaan pois epäpuhtaudet hiuksista. Tämän jälkeen savikirkastetta laitettiin raitoina. (Voidaan laittaa myös koko hiuksiin.) Raidoille käytetään muoviliuskoja folion sijaan. Näinkin säästetään luontoa kun ovat uudelleen käytettäviä. Latvoihin, missä oli vielä vanhoja raitoja, ei laitettu ainetta vaan ne saivat kookosöljyhoidon.

Kokemus oli oikein miellyttävä ja pää ei kuumennut kuten folioiden kanssa tehnyt. Ja aine ei myöskään haissut, kuten synteettiset vaalennusaineet. Hoitotuotteina käytettiin suomalaisen Ekopharman tuotteita jotka olivat myös aivan ihania ja hyvän tuoksuisia.

Lopputulos oli hienostuneen luonnollinen. Hiukset tulivat huomattavasti kirkkaammiksi, luonnollisen vaaleaksi, sekä maantien harmaus ja keltaisuus olivat poissa. Myös savipuhdistus ja kookosöljy saivat hiukset tuntumaan terveiltä ja pehmeiltä, sekä helposti käsiteltäviltä.

Olen erittäin tyytyväinen!

Kiitos Anu, Jutta-Mari ja Linda!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *