Miksi valita ekokampaamon palvelut ja kasvivärit?

Kasvivärit tarjoavat useita etuja hiuksille, ja monet ihmiset valitsevat ne luonnollisemman ja hellävaraisemman vaihtoehdon vuoksi. Hiusmestareilla Jutta-Mari on kouluttautunut ekokampaajaksi. 

Meiltä saat kasvivärjäykset, savikirkastukset sekä hiusten ekohoidot rautaisella ammattitaidolla.

Kasvivärit valmistetaan aina luonnon omista raaka-aineista ainesosista, kuten kasveista, marjoista ja yrteistä. Aidot kasvivärit eivät sisällä yhtään kemikaaleja.

kasvivärit ekokampaamo helsinki

Tietoa kasviväreistä

Luonnolliset Ainekset

Kasvivärit valmistetaan aina luonnon omista raaka-aineista ainesosista, kuten kasveista, marjoista ja yrteistä. Aidot kasvivärit eivät sisällä yhtään kemikaaleja

Hellävarainen Hiusväri

Kasvivärit ovat yleensä vähemmän voimakkaita kuin kemialliset värit. Ne takaavat hellävaraisemman värin, joka ei vahingoita ja muuta yhtään hiusrakennetta. Väri muodostuu hiuksen pinnalle pikkuhiljaa vahvistamaan hiusta ja saa sen tuntumaan tuuheammalle.

Hoitavat Ominaisuudet

Kasviväri on enemmän kuin pelkkä väri, se myös hoitaa hiusta ja hiuspohjaa. Puhdistamme hiukset ja hiuspohjan savipesulla ensimmäisellä kerralla kasviväriä käyttäville tai jos hiuksissa on paljon tuotteiden jäämiä.

Vähentää Allergiariskejä

Koska kasvivärit koostuvat usein yksinkertaisemmista ja luonnollisemmista aineosista, ne voivat olla vähemmän allergisoivia kuin kemialliset värit. Tämä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon herkälle hiuspohjalle.

Pitkäkestoinen Väri

Vaikka kasvivärien väri voi aluksi olla hieman hienovaraisempi, ne voivat tarjota pitkäaikaisen värikiillon, joka ei haalistu yhtä nopeasti kuin joissain synteettisissä väreissä.

Usemman värjäyskerran jälkeen harmaiden peitto paranee. Haalistuminen tapahtuu luonnollisesti jättämättä selvää tyvikasvua

Ekologinen Valinta

Kasvivärit ovat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja, koska ne eivät sisällä kemiallisia raaka-aineita. Ekopaharman kasvivärit valmistetaan ja toimitetaan Suomessa, Helsingissä.

Savivaalennus tarjoaa hellävaraisemman ja luonnollisemman vaihtoehdon hiusten vaalennukseen, koostuen hapetteesta, savesta ja soodasta. Menetelmää voidaan käyttää niin hiuksen oman värin, kuin värjätynkin värin vaalentamiseen sekä raidoituksiin ja kirkastuksiin.

Savivaalennuksella saavutetaan luonnollisia vaaleita sävyjä ja lopputulos riippuu hiusten lähtötilanteesta, tummuudesta ja aiemmista käsittelyistä. Lopputulos on pehmeä, luonnollinen ja murrettu vaalea.

Ennen värjäystä suoritetaan aina hiuskonsultaatio asiakkaan kanssa. Ekologisena vaihtoehtona Ekopharma savivaalennus on hellävaraisempi hiuksille verrattuna perinteisiin vaalennuksiin.

Savivaalennus soveltuu sekä synteettisesti että kasvivärjätyille sekä värjäämättömille hiuksille ja sopii kaikkiin vaalennustekniikoihin. Synteettisellä vaalennusaineella käsitellyn hiuksen päälle savivaalennus ei sovellu. Se vaalentaa hiuksia noin 1–5 tummuusastetta, jättäen ne kauniin kiiltäviksi ja hyväkuntoisiksi. Luonnolliset, pehmeät beigen, toffeen ja kullan sävyt tekevät savivaalennuksesta ainutlaatuisen vaihtoehdon hiusten vaalennukseen.