Mago hiustenpidennykset
Hellävaraiset hiustenpidennykset
Lue alta lisää

Mago-pidennykset Hiusmestareilla

Luonnollista Tuuheutta ja Pituutta Hiuksillesi

Etsitkö luonnollista vaihtoehtoa tuuheammille tai pidemmille hiuksille? Hiusmestarit tarjoaa laadukkaat Mago-pidennykset, jotka tekevät hiuksistasi unelmiesi mukaiset. Mago hiustenpidennys lisää hiustesi tuuheutta tai pituutta  ja oikeilla sävyvalinnoilla saat hiuksiin haluamaasi uutta ulottuvuutta, vaaleampaa, tummempaa, vain taivas on rajana. Magoilla voi suojata omaa hiusta kasvatusvaiheessa.

Ennen pidennysten asentamista suosittelemme varaamaan ilmaisen 15 minuutin konsultaatioajan. Koulutetut Mago-asiantuntijamme auttavat valitsemaan juuri sinun hiuksillesi sopivan tekniikan, sävyn, pituuden ja laadun. Hiusmestarit tarjoaa myös muita pidennystekniikoita, kuten teippi- ja sinettipidennyksiä.

Mago-pidennykset erottuvat joukosta olemalla luonnon raaka-aineista valmistettu vaihtoehto. Ne eivät sisällä allergisoivia kemikaaleja. Kiinnitystekniikkamme luomupuuvillalangalla on hellävarainen omille hiuksillesi. Hiuksille on haitaksi ainoastaan vääränlainen asennus, jossa kiinnitys tapahtuu väärässä kulmassa, solmua ei kiristetä oikein tai omaa hiusta on liian vähän tai liian paljo mukana solmussa. Meillä on koulutetut ja kokeneet ammattilaiset varmistamassa, että pidennyksesi asetetaan oikein ja kevyesti omien hiustesi kannalta.

Tule ja kokeile Mago-pidennyksiä Hiusmestareilla – anna hiuksillesi parasta laatua ja luonnollista kauneutta! Varattuasi ilmaisen konsultaatioajan olet askeleen lähempänä unelmiesi hiuksia.

Mago hiusten tuuhennus