Hius-SPA
Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi ja hiuksiasi- unohtamatta hiuspohjaa
Lue lisää ⟶

Palvelut

Hius-SPA hoidot

Ihanat hemmottelevat hiushoidot. Hemmotteluun ja hiustesi hyvinvointiin.

Hiuspohjan hieronta

Voit valita pidennetyn hiuspohjan hieronnan lisäpalveluna

Hiuspohjan mikrokamera-analyysi

Teemme hiuspohjan tutkimuksia mikrokameralla.

Hius-SPA hoidot

Kauniiden ja terveiden hiusten salaisuus piilee hyvin voivassa hiuspohjassa.

Tiesitkö, että hiuspohja voi kätkeä itseensä muotoilutuotteiden jäämiä ja muita epäpuhtauksia, vaikka hiukset olisivatkin äskettäin pestyt?  Monet shampoot eivät pysty puhdistamaan päänahkaa riittävän tehokkaasti, jolloin hiuspohjaan ja karvatuppeen jää likakerros. Jotkin hiuspuuterit ovat niin hienojakoisia että pääsevät kiinnittymään ihohuokosiin ja tarvitsevat erityistä puhdistusta. Tämä voi aiheuttaa kutinaa, ärsytystä ja estää hiusten terveen kasvun. Tehokkaammat Hiuspohjan ja hiusten hoitomme ovat tärkeitä ajoittain, jotta tällaiset epäpuhtaudet poistuvat. 

Miksi hiuspohjan  hoito hieronnan kanssa  on hyödyllinen?

 

Jos hiuspohjasi ei ole tasapainossa, heijastuu se myös hiuksiisi. Kuivat, huonokuntoiset hiukset ja kutiseva päänahka voivat olla epätasapainon merkkejä.  Hiukset painuvat päänahkaan ja näyttävät latteilta. Hiuspohjan säännöllinen puhdistus ja hieronta auttavat palauttamaan tasapainon, poistamalla muotoilutuotteiden jäämiä ja muita epäpuhtauksia sekä tehostamalla verenkiertoa. Tällöin myös hiuksista on poistunut turha paino ja ne kasvavat tuuheampina irti hiuspohjasta.  Kun hiuspohja on puhdas ja verenkierto aktiivinen, karvatupet voivat paremmin tuottaa terveitä ja pitkiä hiuksia. Hieronta ja puhdiistus ei ainoastaan rentouta, vaan luo myös ihanteellisen ympäristön hiusten kasvulle. Tahdotko olla askeleen lähempänä unelmiesi hiuksia?

 

Hiuspohjan mikrokamera-analyysin hyödyt

hiuspohjan kuivuus hiuspohjan kutina hiuspohjan mikrokamera analyysi hiuspohjan hoito hiuspohjan hoitaminen Hiuspohjan hoitotuotteet

Tervetuloa ammattilaisten käsittelyyn! Mikrokamera-analyysi eli hiuspohjan tutkimus auttaa erilaisiin hiuspohjan ongelmiin. Säännölliset koulutukset sekä innovatiiviset hiustenhoitotuotteet takaavat erinomaisen lopputuloksen jokaiselle – takaamme tuotteiden ja palvelun laadun.

 

kuiva hiuspohja, kuiva päänahka, kuivat hiukset

Hiuspohjan mikrokameratutkimus

Tule hakemaan ratkaisut hiuspohjan ongelmiin. 

Hiusmestareilla Pitäjänmäessä pystymme valitsemaan juuri Sinulle parhaiten sopivat hiushoitotuotteet mikrokameran avulla. Käyttämämme mikrokamera suurentaa kuvan päänahasta jopa 200-400 kertaisesti ilman lämpenemistä ja onkin siten 100 % turvallinen menetelmä päänahkaa sekä hiuksia koskevan analyysin tekemiseen. Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat mm. liika rasvoittuminen, hiusten lähtö, kutiava päänahka, hiusten ohentuminen ja hilseily. Kamera suurentaa hiuspohjan näyttöruudulle, jolloin myös sinä itse näet halutessasi tilanteen. 

Hiuspohjan mikrokameratutkimuksella näemme mikä hiuspohjan tilanne on kyseisellä hetkellä ja tämän perusteella pystymme tarjoamaan sinulle parhaimman mahdollisen hiuspohjan sekä hiustenhoitokäsittelyn.