Avoinna sop.muk. kesän ajan
Purotie 3 D, Pitäjänmäki, Helsinki. Varaa nyt

Hetki Itsellesi Blogi

Hetki Itsellesi -blogissa ajankohtaisia hius- ja kauneusalan uutisia
19
maalis

Hierontamestareilla uusia hierontoja – raskaushieronta

Hierontamestareilla on uusia palveluita; fascia-lihaskalvohieronnan lisäksi Pia on kouluttautunut footbic-jalkaterien hierontaan ja raskaushierontaan.

Kaikki nämä hoidot sopivat vauvaa odottaville äideille.

Raskaushierontakoulutuksen käynyt hieroja on kuitenkin turvallisin vaihtoehto, kun raskaus on pidemmällä. Asiakkaan asentoon hieronnan aikana kiinnitetään huomiota, etenkin ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. On tärkeää, että asiakas on rentoutuneessa asennossa, ettei vatsa paina selän verisuonia. Tähän hieroja on saanut erityisen koulutuksen, ja käyttää apuvälineinä tarkoitukseen osoitettuja tyynyjä ja lämpöä.

Vatsan kasvaessa ja painon lisääntyessä kehon painopiste muuttuu, luurakenteet löystyvät ja uudet lihakset joutuvat työskentelemään. Lihaskireyksiä syntyy lonkkiin, lapojen alueelle, pakaraan, jalkateriin, pohkeisiin, alaselkään ja etenkin lantion alueelle.

Hieronta lievittää kireyksiä ja auttaa lihasta venymään ja äitiä rentoutumaan. Raskauden edetessä tulee kehon osiin turvotusta, jolloin hieronta auttaa nestekierrossa. 

Rentoutuminen ja mielen hyvinvointi vaikuttaa myös vauvaan positiivisesti. Raskaushieronta  rentouttavassa ja stressittömässä tilassa Hierontamestareilla tekee myös syntymättömälle lapselle hyvää. Ennen synnytystä ja raskauden pitkittyessä hieronnalla on osuutensa luonnollisessa synnytyksen käynnistymisessä, koska hieronta tuottaa oksitoniinia ja hyvänolon hormoneja.  Koulutetun ammattilaisen käsittelyssä hieronta ei aiheuta ennenaikaista syntymää. Parasta mitä äiti voi syntymättömälle lapselleen antaa, on terveellinen ravinto ja stressitön rentoutunut kasvuympäristö eli oma keho.

Raskaushieronta on myös hyvä lahjaidea odottavalle äidille esimerkiksi Babyshover lahjaksi.

Lahjakortit voit ostaa Pitäjäjänmäen liikkeestämme Purotie 3c / Kauneusmestarit
tai tilata heti sähköisesti täältä.

Hierontamestarit hinnasto löytyy täältä.

Hieronta-ajan voit varata täältä tai Pialta puh. 050 583 8850.

Leave a Reply