Avoinna sop.muk. kesän ajan
Purotie 3 D, Pitäjänmäki, Helsinki. Varaa nyt

Ekokampaamo

Ekokampaamo lähelläsi Pitäjänmäessä!

Hiusmestareilta nyt tarjolla myös monipuoliset ekokampaamopalvelut. Meiltä saa kasvivärjäykset, savikirkastukset sekä hiusten ekohoidot. Hiusmestareiden koulutettu Ekokampaaja on Jutta-Mari.
Lue alta lisätietoa, mitä etuja kasviväreistä on verrattuna perinteisiin synteettisiin hiusväreihin.

Voit myös varata 15 minuutin ilmaisen hiusten suunnittelutapaamisen ekokampaajan kanssa, jolloin kerromme vaihtoehdoista hiuksillesi. Opastamme mielellämme! Tervetuloa Pitäjänmäkeen!

Luonnollisen kasvivärin edut

Käytämme luomusertifioituja Radico Color Me Organic- kasvivärejä, jotka eivät sisällä kemikaaleja vaan ovat 100% valmistettu luonnollisista kasveista. Kasvivärin edut ovat moninaiset, kyseeessä  ei ole pelkkä väri, vaan kasviväri myös hoitaa ekologisesti hiusta ja hiuspohjaa siihen sekoitettujen yrttien ansioista. Kasvivärit myös peittävät harmaita hiuksia luonnollisesti.

Kun kasvivärjätään hiukset ensimmäisen kerran, on hyvä tehdä hiusten syväpuhdistus, jotta ylimääräiset kemikaalit ja epäpuhtaudet saadaan pois hiuksista. Väritulos on luonnollinen ja yksilöllinen riippuen hiusten oman värin tummuudesta. Kasviväri haalistuu hiusten kasvaessa, jolloin tyvikasvu on luonnollinen ja pehmeä. Väri muovautuu vielä muutaman päivän ajan ilmassa olevan hapen vaikutuksesta.

On hyvä huomioida omat allergiat eri kasveille ennen tuotteiden käyttöä.

Kerrataan vielä lyhyesti edut:

  • Kasiväreissä ei kovia kemikaaleja tai lisäaineita (peroksidi, ammoniakki, resorsinoli, parabeeneja), sisältävät vain luonnollisia kasveja.
  • Kasviväri pysyy 30 päivän ajan (riippuen hiusten terveydestä).
  • Kasvivärjäyksen tulos voi vaihdella henkilöstä toiseen
  • Kasvivärit hiuksille tasapainottavat, ravitsevat sekä estävät vaurioita
  • Kasvivärjäys tuuheuttaa hiuksia jättäen ne loistaviksi ja luonnollisen terveennäköisiksi
  • Ei ainoastaan värjää hiuksia, vaan lisäksi myös hoitaa hiuksia
  • Kasvivärit peittävät myös harmaita hiuksia  sekä haalistuvat hitaasti ja kauniisti, eivät muuta hiusten rakennetta
  • Siirryttäessä kasviväreihin on hyvä ensin tehdä hiusten syväpuhdistus

Savikirkastus vaalentaa hiuksia

Käytämme MAA – Earth Made -tuotteita savikirkastuksessa, kun halutaan vaalentaa hiuksia luonnollisesti. Voit lukea kokemuksia savikirkastuksesta koulutusasiakkaaltamme pian blogistamme, meiltä on tulossa myöhemmin lisätietoa savesta.

Orgaaninen on luonnollista

Terminä orgaaninen (Organic) on nykyään monesti useimmille enemmän tuttu elintarvikkeisiin liittyvänä terminä, mutta luonnollisesti  orgaaninen kosmeetiikka on yhä melko kapea segmentti, vain harvat yritykset valmistavat sertifioitua orgaanista kosmetiikkaa.  Mistä on kyse? Ensinnäkin nämä luonnolliset ainesosat viljellään ilman torjunta-aineita, synteettisiä lannoitteita, jätevesilietteitä, geneettisesti muunneltuja organismeja tai ionisoivaa säteilyä.

Ennen kuin tuote voidaan merkitä ”orgaaniseksi”, valtuutettu tarkastaja tarkistaa maatilan, jossa ainesta kasvatetaan,  jotta viljelijä varmasti noudattaa kaikkia sääntöjä, jotka ovat välttämättömiä orgaanisten standardien täyttämiseksi. Myös yritykset, jotka käsittelevät tai jalostavat luonnonmukaista ruokaa, ennen kuin se saapuu paikalliseen supermarketiin tai ravintolaan, on sertifioitava.
Näin ollen orgaaniset tuotteet ovat vapaita kaikista myrkyllisistä kemikaaleista, eli ne ovat 100% takuuvarmasti puhtaasti luonnollisia.

Lisätietoa: https://www.waku-organics.fi/color-me-organic-luomu-kasvihiusvari/

Varaa kasvivärjäys tai hiusten ekologinen hoito, tervetuloa ekokampaamoon Pitäjänmäkeen!

Katso ekopalveluiden mm. kasvivärin hinta hinnastosta.