Avoinna sop.muk. kesän ajan
Purotie 3 D, Pitäjänmäki, Helsinki. Varaa nyt

Parturi-kampaamo Hiusmestarit

Hiusmestarit palveluksessasi Pitäjänmäessä

Varaa aika hetiAnna hetki hiuksillesi ja rentoudu hiuspohjan hieronnassa. Palvelemme sinua korkealla ammattitaidolla. Alla näkyy seuraava heti vapaa aika parturi-kampaajalle tänään tai lähipäivinä, varaa aika nyt helposti Nettiajanvarauksesta. Säännölliset koulutukset ja innovatiiviset hiustenhoitotuotteet takaavat erinomaisen lopputuloksen. Tahdotko sileämmät ja kiiltävämmät hiukset? Olaplex-käsittely vahvistaa ja hoitaa kaikkia hiustyyppejä, sen avulla myös värit säilyvät kirkkaampina pidempään.

Tervetuloa hiustenleikkaukseen läheltä ja kaukaa, vaikka koko perheen voimin. Meiltä myös ekokampaamo palvelut. Meille saavut helposti, parkkialue on Purotien päässä ja bussipysäkeille on 100 metriä (Pitäjänmäentie/Takomotie). Parturi-Kampaamo-palveluiden lisäksi voit varata ajan naapuriin kosmetologille tai koulutetulle hierojalle. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Seuraava heti vapaa aika parturi kampaamoon

Tietojen lataus kestää hetken. Päivitä tiedot lataamalla sivu uudelleen.

Varaa aika heti

Seuraava heti vapaa parturi aika – Helsinki Pitäjänmäki

Palvelumme nopeuttamiseksi voit nyt puhelinsoiton lisäksi katsoa halutessasi muutaman seuraavan heti vapaan ajan tältä sivulta. Mikäli näet sopivan ajan, klikkaa varaa aika nyt painiketta tai soita meille! Huomioithan, että tällä sivulla näytetyt tänään vapaat ajat ovat vakiopituisia, osa palveluista kuten hiusten värjäys vie pidemmän ajan, tarkistaaksesi palveluiden todellisen keston ja ajanvaraustilanteemme, siirry sähköiseen ajanvaraukseemme painamalla varaa nyt ja valitsemalla sieltä haluamasi palvelu.