Avoinna sop.muk. kesän ajan
Purotie 3 D, Pitäjänmäki, Helsinki. Varaa nyt

Tuotteet

OLAPLEX   |   EVO   |   VITALITY’S    |    KC   |   Mago pidennykset ja B’long sinetit   |   Kasvivärit


Olaplex-käsittelyt

Olaplex-käsittely tehdään usein muiden hiuskäsittelyjen eli värjäysten, vaalennusten ja permanenttien yhteydessä. Olaplex toisaalta sekä korjaa että vahvistaa hiuksia aivan uudenlaisella tavalla. Olaplex antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden koska nyt hiuksia voidaan vaalentaa entistäkin vaaleammiksi tai värjätä entistäkin voimakkaammin. Olaplex-hoitoja voidaan suorittaa myös erillisinä tehohoitoina. Kampaamossamme käyntien välillä suosittelemme kotiin Olaplex-käsittelyä ylläpitävää Olaplex Hair Perfector No.3 -ainetta.

Kuinka Olaplex oikein toimii?
Olaplex-tuotteet perustuvat uuteen keksintöön, joka estää hiusten rakennetta vahingoittumasta käsittelyjen yhteydessä ja toisaalta se myös korjaa jo aiemmin syntyneitä vaurioita vahvistaen hiuksia. Olaplexin toiminta on yksinkertaista, mutta erittäin tehokasta uudenlaista patentoitua kemiaa, jollaista ei ole ennen osattu hyödyntää hius-kosmetiikassa. Olaplex tehoaa kaikenlaisissa hiuksissa, aina voimakkaasti käsitellyistä hiuksista täysin käsittelemättömään hiuksiin. Tervetuloa kokeilemaan Olaplex-tuotteita Helsinkiin Pitäjänmäkeen!

Katso yhteystiedot tai varaa aika suoraan netistä

Vitality´s

Vitality’s tuotteet ovat erittäin korkelaatuisia, italialaisia kampaamo-tuotteita.

Innovatiivinen kehitystyö
Vitality’s tutkii ja kehittää tuotteensa omassa laboratoriossaan. Jatkuvan tuotekehityksen tuloksena syntyy ainutlaatuisia ja tehokkaasti vaikuttavia tuotteita. Monet tuotteet ja ainesosat on suojattu patenteilla, mikä kertoo niiden innovatiivisuudesta.

Vitality´s tuotteet  pohjautuvat  TRICOLOGIAAN, joka tarkoittaa hiuksen ja hiuspohjan tutkimusta ja on yksi kauneudenhoidosta ja ihotautiopista johdettu tieteenhaara.

Lääketieteenä se sai alkunsa Hippocrateksen ansiosta 400 eKr., mutta vasta viimeisellä vuosituhannella se yleistyi eri tiedemiesten ansiosta, kuten Henlé, Hamilton, Ludwig ja muut. Nykyaikaisessa tricologiassa myös kampaajat hoitavat erilaisia hiusten- ja hiuspohjan ongelmia tricologisilla tuotteilla ja laitteilla.

Tricologinen kampaamotuote on suunniteltu parantamaan erilaisia hiusten ja hiuspohjan ongelmia jättämättä kuitenkaan huomioimatta hiusten kauneutta. Tricologiassa kuitenkin tärkein on hiuspohja, kun taas kosmetologiassa tärkeys annetaan hiuksille.

Kasvokkain elämän kanssa
Teemme työmme hyvin keskittyen erityisesti terveyteen ja hyvinvointiin. Etsimme myös jatkuvasti uusia kehityskohteita. Zeron avulla autamme myös itseämme vähempiosaisia tukemalla Grow together with SantÁnna-projektia, jolla autetaan Torinon Sant´Anna-sairaalan vastasyntyneiden osastoa.

Väreinä KC-värit

Ammoniakiton Kc-kevytväri mahdollistaa myös hellävaraisen kestosävyn.

Permanentti ja rakennekäsittelyt:

KCPerm Multiwave Sensitive, Ammoniakiton ja hajusteeton permanenttiaine. Ei sisällä tioglykolaattia.

Miraculoksen Kc-tuotteisiin päädyin hyvien tuoteominaisuuksien vuoksi, lisäksi Kc-tiimillä on suomen parhaat kouluttajat, joilta saamme arvokasta tietoa tuoteuutuuksista. Lue lisää:  http://www.kcprofessional.fi/

MAGO-pidennykset Helsinki

Simply Natural Mago on uusi luonnollinen tapa tehdä 30-50 cm pidennykset hiuksiisi. Kiinnitys ja hiusten poistaminen tapahtuvat erittäin yksinkertaisesti ilman kemikaaleja, katso video alla. Jos Mago-pidennykset kiinnostavat, otathan meihin puhelimitse yhteyttä ja varaa veloitukseton konsultointi, jossa katsotaan yhdessä tilanne sekä lasketaan paljonko aikaa ja mago-pidennyshiuksia tarvitaan onnistuneeseen lopputulokseen. Mago- pidennysten hinta löytyy hinnastostamme. Mago-pidennys alkaen 153 €/puntti (hinta sis. työ ja pidennyshiukset).

B´LONG Hair Extensions

Saisiko olla pidennys, tuuhennus, mallinmuutos vai raidat?
B’LONG-pidennystuotteet antavat rajattomat mahdollisuudet hiustenmuotoiluun! Voit tehdä helposti ja omia hiuksia rasittamatta pidennyksiä, tuuhennuksia, raitoja ja erilaisia tehosteosioita ja mallinmuutoksia – juhlan kunniaksi kampaukseen tai pidempiaikaisesti käytettynä juhlistamaan arkea.

Korkealuokkainen B’LONG-pidennyshius on 100% remy-aitohiusta. Remy-aitohius tarkoittaa sitä, että hiuksen kasvusuunta on jätetty valmistusvaiheessa oikeinpäin. Näin hius käyttäytyy kuin oma, luonnollinen hius. Takkuuntuminen ja ei-toivottu kihartuminen on näin minimoitu.

PreBonds-sinettihiukset kiinnitetään omaan hiusosioon kiinni sulattamalla pidennysosion päässä oleva kynnen muotoinen sinetti. Sinettihiuksilla saat luonnollisen liikkuvan ja kauniin pidennyksen erittäin kestävällä kiinnityksellä. Täydellinen tuote kokopään pidennyksiin tai vaikkapa raitojen tekemiseen! Kuvittele, että tekisit esimerkiksi vaaleat raidat pitkiin tummiin hiuksiin sineteillä vaalentamisen sijaan: et vahingoita omaa hiusta ja bonuksena lisätuuheutta! Sinettihiukset kestävät oikein kiinnitettynä hiuksisssa jopa useita kuukausia, riippuen omien hiusten kasvunopeudesta.

B’LONG TapeHair –teippihius on ohut hiusnauha, jonka ylälaidassa on silikoninen nauhaosa, josta pidennys kiinnitetään omiin hiuksiin 2-puoleisella teipillä. Teippihiusten ainutlaatuinen “SuperSkinny” -kiinnitysosa on paperinohut, miellyttävän tuntuinen ja huomaamaton. Teippihiusten kiinnitys ei vaadi erityisiä laitteita ja pidennyksen kiinnitys on nopeaa – vain noin 1,5-2 tuntia kokopään pidennys. Hyvin hoidettuna pidennys kestää noin 1-2,5 kuukautta kerrallaan, riippuen omien hiusten kasvunopeudesta. Tämän jälkeen voit kiinnittää osiot uudelleen vain teipin vaihtamalla. Hyvin hoidettuna pidennys voi kestää hyvin pitkiä aikoja ja jopa useamman vaihdon.

Lue lisää Mago ja sinettipidennysten eroista Kauneus&Terveys-lehdestä.

Laadukkaat Trico tuotteet mm. Hiuspohjan syväpuhdistusneste 150 ml

Sinetit pysyvät pidempään hyvänä, kun käytät viikoittain Vitality´s Intensiven Hedelmähappokuorinta nestettä.

Trico puhdistaa hiuspohjan tehokkaasti, poistaa epäpuhtaudet ja valmistelee hiuspohjan Intensive-hoidoille.

AHA-hapot – ALFAHYDROKSIHAPOT ovat kuorivia hedelmähappouutteita, jotka puhdistavat hiuspohjan ja hiusten epäpuhtauksia.

Kasvivärit

Palveluvalikoimassamme nyt myös Radico Organic kasvivärit.
Lue lisää mitä on kasvivärjäys.