Palveluihimme Pitäjänmäessä kuuluu myös hiuspohjan mikrokamerakuvaus

Tervetuloa ammattilaisten käsittelyyn! Mikrokamera-analyysi eli hiuspohjan tutkimus auttaa erilaisiin hiuspohjan ongelmiin. Säännölliset koulutukset sekä innovatiiviset hiustenhoitotuotteet takaavat erinomaisen lopputuloksen jokaiselle – takaamme tuotteiden ja palvelun laadun (tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus).

Hiusmestareilla Pitäjänmäessä pystymme valitsemaan juuri Sinulle parhaiten sopivat hiushoitotuotteet mikrokameran avulla. Käyttämämme mikrokamera suurentaa kuvan päänahasta jopa 200-400 kertaisesti ilman lämpenemistä ja onkin siten 100 % turvallinen menetelmä päänahkaa sekä hiuksia koskevan analyysin tekemiseen. Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat mm. liika rasvoittuminen, hiusten lähtö, kutiava päänahka, hiusten ohentuminen ja hilseily. Kamera suurentaa hiuspohjan näyttöruudulle, jolloin myös sinä itse näet halutessasi tilanteen. Tule hakemaan ratkaisut hiuspohjan ongelmiin.

Kouluttaja Mika Mattila tekemässä mikrokamerapäivänä analyysejä liikkeessämme.

Huippulaadukas italialainen Intensive on tricologinen hiustuotesarja, joka auttaa moniin hiusten ja hiuspohjan ongelmiin. Tuotteilla pystytään ehkäisemään ja hoitamaan mm. seuraavia kiusallisia ongelmia: kuiva hilse, kutiava hilse tai rasvoittuva päänahka. Palvelemme Sinua osoitteessa Purotie 3, Helsinki.