Hiusmestarit

AVOINNA MA 10-18, TI-KE 9-18, TO-PE 9-20, LA 9-15
fb

Lapsi parturi-kampaajalle asiakkaaksi

Pieni lapsi kampaajalle

Lasten palveleminen on samaan aikaan ihanaa, luovaa sekä haastavaa. Lapsilla on se kuudes aisti, heitä ei voi huijata keputtaa. Vai voiko? Tikkarin, rusinoiden ja viihdyttävän ohjelman tarjoaminenhan ei ole huijaamista, vaan luonnollinen apukeino itsensä hetkelliseen hillitsemiseen kun pienellä on palkinto mielessä.

Lapset on hyvä jo pienenä opettaa pitämään huolta hiuksistaan. Pitkää tukkaa pidetään vain, jos se kammataan päivittäin. Hiusten pesu ei ole ikävää kun siitä tekee hauskaa. Hiki lähtee pelkällä vedellä, mutta rasvainen tukka tarvitsee jo mietoa shampoota. Eli lasten hiuksia ei tarvitse viikoittain pestä. Kyllä luit oikein ja tämä ei ole mikään no poo trendi , vaan fakta. Hiuspohjahan ei lapsella rasvoitu. Karstan pois putsaaminen onnistuu esimerkiksi kookosöljyllä liuottaen tai hedelmähapponesteellä.
Mikäli hiuksiin on tarttunut ruokaa tms. niin käytä pesuaineena mieto shampoota, joka ei sisällä ihoa kuivattavia ja allergisoivia parabeenejä, formalehydeja, sulfaatteja ja synteettisiä hajusteita.

Suosittelemme mietoa Ekopharma kuutin omppu -shampoota lapsille. Ekopharman kuutin omppu -tuotteet sisältävät ihoa ja hiuksia hoitavia poimulehteä, ratamoa ja takiaista.

Hiustenleikkaukseen tullessa on hyvä katsoa että lapsen hiukset ovat puhtaat, sillä pienen ihmisen hiuksia on vaikea huuhdella meidän pesupaikalla. Isommat lapset jo usein nauttivat kun heidän hiuspohjaa hierotaan ja hoidetaan.parturi kampaamo lapsille helsinki

Ota mukaan pieni herkkua, jolla lapsi on tarvittaessa houkuteltavissa, tai oma lempiohjelma, jota voit näyttää tabletilla tai puhelimella. Ole itse rauhallinen ja kerro selkeästi millaista hiusmallia toivot lapselle. Älä lähde liikkeestä pois ja jätä lastasi meidän hoitoon 😉 Tarjoamme sinulle odottaessa kahvia tai teetä.

Hiuskuvia selaillessa tulee huomoida oman lapsen hiuslaatu. Usein lapsen hius on vielä suloisen pehmeä ja hento, jolloin

selkeät rajaukset eivät onnistu. Pienen pojan niskahiusten ajaminen koneella ei saa mennä liian lyhyeksi, jottei niska näytä kaljulle. Joitakin lapsia koneella ajo saattaa etukäteen jännittää, kotona voi harjoitella ääneen surruutella isän partakonetta.

Varaa aika lapselle parturi-kampaamoon mieluiten ruokailun ja päiväunien jälkeen, jolloin hän on pirteä ja hyvinvoiva. Väsynyt lapsi ei jaksa istua kovin pitkään paikallaan.

Itkevän lapsen hiuksia emme leikkaa, koska tahdomme että lapselle jää käynnistä miellyttävä kokemus ja muisto.

Lapset ovat tulevaisuutemme ja toivomme, lapsiystävällinen parturi-kampaamo Hiusmestarit Helsingin Pitäjänmäessä toivottaa koko perheen tervetulleeksi. Varaa aika klikkaamalla tästä.