Hiusmestarit

AVOINNA MA 10-18, TI-KE 9-18, TO-PE 9-20, LA 9-15
fb

Ekopharma ja Suomi 100

Suomi sekä suomalaisuus ovat puhutelleet meitä erityisesti tänä vuonna juhliessamme 100-vuotiasta Suomea.
Perinteisesti suomalaisuuteen liitetään metsät, järvet, puhdas luonto ja luonnon antimet kuten riista,
sienet, marjat.

Hiusmestarit otti tänä vuonna tuotevalinnoissa askeleen kohti luonnon vaalimista, kuen ekologisuus sekä luomu tulivat näkyviin toiminnassamme sekä valinnoissamme aiempaa vahvemmin. Tahdomme olla hoitamassa asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin yhdessä Kauneusmestareiden ja Hierontamestareiden tiimien kanssa.

Ekopaharman tuotteet ovat täysin suomalaisia ja lähituotantoa. Tuotteet valmistetaan Helsingissä Herttoniemen tehtaalla.

Kaikki tuotteet pohjautuvat suomalaisiin vitamiinirikkaisiin luomumarjoihin. Marjojen siemenöljyt ja marjaisat lehtiuutteet ravitsevat ja hoitavat tehokkaasti. Tuotteissa ei käytetä perinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä eikä mykerökukkaisia kasveja, sillä ne voivat toimia herkistävinä ainesosina.

 

EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raakaainevalinnoille että tuotekehitykse. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.