Hiusmestarit

AVOINNA MA 10-18, TI-KE 9-18, TO-PE 9-20, LA 9-15
fb

Arvot

ARVOT

Rehellisyys

Toimimme eettisesti lakien mukaisesti ja kohtelemme asiakkaita kunnioituksella ja oikeudenmukaisesti.

Olemme sitoutuneet varmistamaan tuotteidemme turvallisuuden. Kaikessa toiminnassamme pyrimme harmoniaan suhteessa luontoon ja yhteiskuntaan.

Lähellä asiakasta

Tarjoamme asiakkaalle mahdollisuuden rentoutua rauhassa ja saada asiantuntevaa ja luotettavaa tuoteneuvontaa ja palvelua hiusten kanssa.

Varaamme asiakkaalle riittävästi aikaa, käsittelemme hiuksia hellävaraisesti ja valitsemme vain hellävaraisia käsittelyjä ja näin ollen velvollisuutemme on sanoa mikäli asiakkaan kaikkia toiveita kampauksen suhteen ei voida toteuttaa.

Jatkuva kehitys

Henkilökuntamme käy säännölliscbxcbesti koulutuksissa, seuraa trendejä, huolehtii omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista, jolloin voi hyvin asiakaspalvelussa.

 

 

Työssä pyrimme toimimaan kestävän kehityksen mukaan.

 

 

 

Allekirjoitan pitkänlinjan ammattilaisena parturi-kampaajan opetusohjelmassa määritellyt arvot : ”Parturi-kampaaja palvelee asiakkaita erilaisissa vuorovaikutustilanteissa asiantuntevasti sekä asiakkaiden tarpeiden ja odotusten mukaisesti. Asiakaspalvelijana sekä työyhteisön jäsenenä hän noudattaa hyviä käyttäytymis- ja toimintatapoja. Laadukas hiusalan työ vaatii kädentaitojen lisäksi tietoa kosmeettisista aineista ja tuotteista, monipuolista työmenetelmien hallintaa ja alalla käytettävien laitteiden tuntemusta. Ohjatessaan asiakasta parturi-kampaaja ottaa huomioon mm. ajankohtaisen muodin ja asiakkaalle sopivia tyylisuuntauksia. Parturi-kampaaja, toimii työssään hiusalan arvojen mukaisesti taloudellisesti, vastuullisesti, tasavertaisesti sekä annettujen lupausten mukaisesti. Hän on työhönsä motivoitunut ja toimii joustavasti sekä innovatiivisesti uusissa ja erilaisissa työelämän tilanteissa.”

 

 

P.s. Mikäli tahdot pohtia omia arvojasi, klikkaa tästä auki Arvot Puntarissa ArvoTesti